Bali, Evan, Liam, Putovanja

Дан 9 – Дан када смо само јели

February 26, 2012

Не знам како то код други људи функционише, али ми редовно негде јуримо, журимо и никада ништа не стигнемо. Тако је некако било и данас, мада јесмо свашта успели да одрадимо. У ствари не стижемо ништа да урадимо зато што постављамо нереалне циљеве и наравно, мислимо да је километар краћи но што јесте, а дан дужи (поготово кад устанемо у 10).

У сваком случају, управо сам рекла кад смо устали и могу да кажем да су нас сироти људи звали да нас питају да ли ћемо да доручкујемо јер је крај доручку био пре 15мин, а онда смо отечени од спавања јурили пржена јаја по тањиру и сипали со на тост као за текилу. Како је било паклено вруће, ја сам се са Еваном вратила кући да наставимо да дремамо, а Влада са Лиамом отишао да пробају да уђу у тај сташни базен. Како су ми касније препричали, прво су се мало прскали, па силазили степеник по степеник и онда је Лиам схватио шта је то и одушевљено прскао седећи на степеници од базена.

Схватио је да је вода забавна

Схватио је да је вода забавна

Гледао је опчињено и неког малог Руса са гуменим мишицама на рукама како скаче и игра се пластичним бродићима. Све је то он упијао да би нам показао касније поподне шта је научио.

После базена бонжита

После базена бонжита

Кад смо завршили са спавањем, упознавањем са базеном и туширањем, момци су се мало прошетали и после тога смо отишли заједно на ручак.

Авокадо џус

Авокадо џус

Од кад смо овде, имамо све редовне оброке, доручак, ручак, вечеру, са којом воћном ужиницом, а неко и по којим ноћним оброком. Неће бити чудо ако се будемо вратили са по 150 кила. Мислим на себе, неки већ имају толико 😀 (:*).

Салатица

Салатица

Red snapper

Red snapper

Сизлинг поврће

Сизлинг поврће

Сочна сцена у ресторану

Сочна сцена у ресторану

Док смо завршили ручак, већ је било време за још један купањац – сунце није пекло, а било је и даље вруће.

Седи ту данима, као неки кип

Седи ту данима, као неки кип

Овог пута смо и нашој беби јуниор обукли купаће пелене и сви заједно отишли да се брчнемо.

Мале ногице

Мале ногице

Први купањац у базену и Лиам враголан

Први Еванов купањац у базену и Лиам враголан

Супер смо се проводили, а Лиам се толико опустио да нам је показивао како се ускаче у дубоки део базена. Пар пута смо га загњурили и није му уопште сметало. Прскао је, брчкао се, ”пливао” држећи се за шлауф…

Врхунска фотка :)

Дечкоња са дугим ногама 😀

Само што га зубима не држим

Само што га зубима не држим

Имали смо врло напоран тренинг у ком смо хватали и јурили Лиама по базену, али ми смо се пре пар дана жалили кад је било обрнуто, зар не?

Одушевљење

Одушевљење

Припрема за скок

Припрема за скок

После туширања је било време за вечеру. Лиам је првог дана у ресторану на плажи био одушевљен неком рибом са пивом, па смо му опет то наручили, а нама само салете и дезерт, то не гоји. Али је вредело, дезерт је био најдивнији на свету – банана похована у кокосу, са карамел сосом и сладоледом од ваниле.

Не изгледа баш много лепо, али је врло укусно

Не изгледа баш много лепо, али је веома укусно

Рекла ми мама да не мрштим чело. Је л добро, мама?

Рекла ми мама да не мрштим чело. Је л добро, мама?

То су све дивне ствари које ја волим, а овако искобиноване још боље. Лиам је такође своју целу порцију појео и док смо се окренули већ је било 9 сати.

Момци пију сокиће

Момци пију сокиће

И опет смо јурили назад кући да се на време истуширамо и полегамо. Али смо успут срели господина крабу или рака и на брзину се позравили са њим. Знали сте да је ову кућици мазнуо пужу?

Господин кљештави

Господин кљештави

И изгледа да нас је та вода из базена заиста уморила јер смо брзински заспали и захркали. Зато дан 9 стиже са малим закашњењем од 24х 🙂

You Might Also Like